HTML

trendi anyu

Azzal, hogy anyukák leszünk/lettünk, még nem kell a divatlapokat a sarokba dobni! Kismamák, anyukák, divatozzatok!

Rovatok

Friss topikok

Hogyan dokumentáld a terhességedet?

2011.11.21. 02:23 :: SirCadogan

Én megmondom őszintén nem voltam ebben olyan jó... Néha eszembe jutott, hogy le kellene már fényképeznem magamat, mert biztos, hogy sokat nőtt a hasam az elmúlt két hétben (nem jött rám a nadrág), de nem igazán tudom utólag, hogy mikor is készültek pontosan a képek.

Persze van bennük fejlődés, hogy a fenébe ne lenne, de hát az lett volna az igazi, ha szépen lejegyzetelem valahová, hogy akkor most éppen hányadik héten is járok az adott képen.

Na erre a problémára adnak pofás ás ötletes választ az alább látható, pólóra ragasztható matricák. Csak fogod a 8 hetes feliratot, rárakod egy pólóra, megkéred a leendő apucit, hogy kattintson egy párat, úgy hogy lehetőleg a mosolyod is kifogástalan legyen. Ezután szépen gyűjtögetheted sorjában a pólókat, majd pedig a képeket egy kis albumba a baba érkezéséig.

 

Forrás: Etsy

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: napló etsy dokumentálás

A bejegyzés trackback címe:

https://trendianyu.blog.hu/api/trackback/id/tr103399623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása